1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Olivia – Carmen Prado, fetița care se pregătește să cucerească lumea!
Olivia – Carmen Prado, fetița care se pregătește să cucerească lumea!

Olivia – Carmen Prado, fetița care se pregătește să cucerească lumea!

78
0

Olivia – Carmen Prado a reușit la vârsta de șapte ani să adune numeroase premii la diferite concursuri atât de la noi, cât și de peste hotare. Prima sa apariție în public a fost la o prezentare de modă, atunci când avea numai doi ani și jumătate. La vârsta de patru ani, micuța a câștigat un concurs fotografic internațional și a primit certificatul de participare gratuită la Concursul Mini Miss Europe care s-a desfășurat în Cehia. Olivia a fost pregătita timp de 3 luni de către lectorul superior de coreografie de la Academia de Arte, Snejana Apostol.

De la concurs ea s-a întors cu coronița Mini Miss și titlul de cel mai bun talent, iar anul acesta micuța se pregătește să cucerească lumea Mini Miss Monde.

După Mini Miss, ea a fost invitată la festivalul “Москва встречает друзей” din Moscova, organizat de fundația cunoscutului Vladimir Spivakov. La acel festival au participat peste trei mii de copii talentați din întreaga lume. Olivia – Carmen a fost mândră să se afle printre ei și să reprezinte Moldova.

Este cunoscută atât ca micuța model, cât și cântăreață. La cei șapte anișori are lansate două videoclipuri “Oglinjoară fermecată” și “La mare”, iar acum la filmat pe cel de-al treilea. De data aceasta este un cover în limba franceză care se numește “Loin d’ ici” , ceea ce în traducere înseamnă departe de aici. Pentru videoclip au fost alese trei ținute, toate semnate de Vasile Vozian.

 

Autor : Cristina Zalujac

 

(78)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.