1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Până la lacrimi! Cristina Ceauș a lansat un videoclip EMOȚIONANT! Mesajul piesei te va răscoli
Până la lacrimi! Cristina Ceauș a lansat un videoclip EMOȚIONANT! Mesajul piesei te va răscoli

Până la lacrimi! Cristina Ceauș a lansat un videoclip EMOȚIONANT! Mesajul piesei te va răscoli

447
0

,,Viața naturii este un ciclu care reînvie în fiecare an, însă omul merge înainte și nu mai are cum să se reîntoarcă în timp din păcate. Nu timpul trece dar noi ne trecem…”, este mesajul noii sale producții ,,Mi se părea”
Cristina aduce publicului o piesă total diferită față de ce a interpretat până acum. Videoclipul a fost filmat în orașul Râșcani, satul Braniște. În imaginile video apare Kamelia Melnic, soțul și băietelul cântăreței.

,,Știu de această melodie din 2004, când am venit la Chișinău la studii, stăteam la gazdă cu o fetiță. Ea mi-a cântat această melodie și mi-a povestit că fata care o cânta, a decedat în timpul unei operatii…
Au trecut 13 ani și uite că într-o zi, fără să vreau, mi-am amintit de această piesă… Nu știam cum se numește, îmi aduceam aminte cu greu versurile, am început să o caut nebunește și am dat peste cel care îi reprezintă drepturile de autor – Traian Dorz, care a trecut la cele veșnice în 1989.
Am primit acordul și uite că vreau să aduc la urechile tuturor ascultătorilor o melodie ce te linișteste, te adună, te pune pe gânduri”, relatează Cristina Ceauș.

Autor: Cristina Zalujac

(447)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.