1. Home
  2. Știri
  3. Pasha Parfeni
Pasha Parfeni

Pasha Parfeni

66
0

PASHA PARFENI A LANSAT SINGLE-UL SI VIDEOCLIPUL „HAINA EVEI”. AFLĂ CINE E EROINA PRINCIPALĂ

Pasha Parfeni şi-a făcut debutul pe piaţa muzicală din România. Acesta a lansat piesa „Haina Evei” în colaborare cu una dintre cele mai prestigioase case de discuri de peste Prut. Cu această ocazie, interpretul a venit nu doar cu o producţie proaspătă, dar şi cu un nume scenic nou – Parfeny.
Textul este semnat de logodnica lui Pasha, Yuliana Scutaru, care este şi autoarea versurilor piesei „Chişinău-Verona”. Organizarea liniei melodice îi aparţine în totalitate lui Pasha. Se pare că cei doi fac echipă bună nu doar în viaţa personală, dar şi în cea profesionala, lucru dovedit şi de armonia proiectelor la care lucrează împreună.
„Haina Evei” este o deosebită baladă de dragoste, în care subiectul principal este femeia iubită. Cântăreţul a scos şi un videoclip, care completează perfect mesajul piesei. Senzualitatea producţiei este conferită şi de eroina filmului, nimeni alta decât Olia Tira. Aceasta s-a dezgolit frumos într-o cadă cu mere.
”Haina Evei este o revelație. De ce? Pentru că am divulgat secretul slăbiciunii noastre, a bărbaților, față de femei. Indiferent de câte trucuri ar avea ele – rochii feminine, tocuri înalte, cămăși bărbătești pe corpul gol, decolteuri și slițuri, coafuri, parfumuri, rujuri, flori – toate sunt doar diverse feluri de momeală. Esența, arma lor imbatabilă sunt ele. Naturale, așa cum sunt. Cu zâmbete, priviri, gesturi, emoții… fără măști, sincere, divine. Asta ne cucerește definitiv, ne face dependenți și… fericiți. Da, nouă ne place să fim cuceriți de femeile adevărate”, susţine Parfeny.
Sursa foto: pagina oficială de Facebook Parfeny

(66)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova