1. Home
  2. Știri
  3. Pasha Parfenii și Orchestra “Lăutarii” au adus în atenţia publicului cel mai proaspăt gust al simplitatăţii | Video inedit
Pasha Parfenii și Orchestra “Lăutarii” au adus în atenţia publicului cel mai proaspăt gust al simplitatăţii | Video inedit

Pasha Parfenii și Orchestra “Lăutarii” au adus în atenţia publicului cel mai proaspăt gust al simplitatăţii | Video inedit

339
0

Pasha Parfeni, a lansat un videoclip fenomenal, divizat în diferite secvente foto, transmise de către public în urma cerinţei interpretului, cu o piesă ce îţi taie respiraţia. ” Două tinereţi”, fiind denumirea piesei.

Interpretul a realizat această piesă, cu tumultum de amintiri și emoţii ale muritoarei vieţi, în colaborare cu Orchestra Naţională a Maestrului Nicolae Botgros, “Lăutarii”.

“Acesta este neamul nostru, aceasta este familia noastră mare!
Mă bucuram enorm când zilnic primeam zeci de poze de la voi – de la oameni necunoscuți și de la prietenii mei. Poze atât de frumoase, pline de momente prețioase, care dau sens vieții. Poze cu cei mai scumpi oameni din viețile voastre. În procesul montării videoclipului mi-au devenit scumpe chiar și pozele oamenilor pe care nu-i cunosc – parca le-am trăit eu personal povestea! Felicitări, sunteți copiii a unor părinți atât de frumoși!
Un mare Mulțumesc Maestrului Nicolae Botgros, Orchestra ”Lăutarii” din Chișinău și intregii echipe de creație și producție. Sunteți de Aur! Despre voi mai urmează sa povestesc.
P.S. Am primit mii de poze, și a fost greu să aleg din ele, și dacă aș putea le-aș folosi pe toate în video. Unele poze care nu au nimerit în videoclip sunt fenomenale, chiar îmi pare rău că nu au încăput. Vă mulțumesc pentru încredere!” – a fost mesajul interpretului pe una dintre paginile sale personale de scocializare.

 

Autor: Ascherov Tatiana

(339)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.