1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Paula Seling – Departe de soare, videoclip proaspăt lansat | VIDEO
Paula Seling – Departe de soare, videoclip proaspăt lansat | VIDEO

Paula Seling – Departe de soare, videoclip proaspăt lansat | VIDEO

97
0

O nouă surpriză de la Paula Seling! Cântăreața și-a îmbogățit palmaresul cu încă un videoclip. Acesta se numește ,,Departe de soare” și conține versuri pline de emoție. Vocea caldă a artistei colorează orice orice tablou sumbru.

Piesa este extrasă de pe albumul ,,Povești de iarnă”. Muzica și versulie îi aparțin Paulei Seling, la text ea a mai colaborat cu Marius Marincas.

Felicitările și mesajele de admirație din partea fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate: ,,Un videoclip realizat profesionist, cu o sincronizare perfectă a imaginilor cu melodia ;i interpretarea excelentă a d-nei Paula Seling. Data lansarii acestui videoclip nu este întamplător aleasă, în această perioadă lansandu-se și albumul ‘Povești de iarnă’ , album ce conține această melodie. Felicitări tuturor realizatorilor și sunt convins că va avea un mare succes de audiție! Sper ca o sa avem parte și in continuare de asemenea realizari muzicale excepționale!”, a comentat un ascultător.

,,Un cântec despre zborul prin viață, prin lume, despre visare, despre puterea noastră de a trece peste obstacole. Despre iubirea perfectă, ca o himeră”, a scris Paula Seling pe pagina ei de facebook.

Autor: Cristina Zalujac

(97)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *