1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Pe 11 martie, Valentin Butucel te invită la concertul său aniversar!
Pe 11 martie, Valentin Butucel te invită la concertul său aniversar!

Pe 11 martie, Valentin Butucel te invită la concertul său aniversar!

199
0

Cu ocazia împlinirii celor treizeci de ani de viață și zece de carieră, Valentin Butucel organizează un concert extraordinar. Acesta va avea loc pe 11 martie, ora 17.00, la Casa de Cultură Ialoveni. Alături de el pe scenă vor urca mai mulți interpreți de la noi: Viorica Damaschin, Andrei Coțofană, Alina Ureche, Ady Carp, Diamanta Paterău, Natalia Proca, Isidor Glib, Lenuța Gheorghiță, Nicolae Paliț, Mihaela Tabură, Vitalie Dorin, Olga Sava, Viorica Moraru, Silvia Goncear și Gupul Maestro. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra raională de muzică populară ,,Porumbița”, dirijor Ion Condrea.

Spectatorii vor avea parte de multe surprize frumoase, printre care, vor putea asculta în primă audiție o melodie proaspăt imprimată.


Împlinesc 10 ani de când am apărut pe scena mare. Am ales să-mi fie alături atât colegii din Orchestra ,,Folclor”, cât și din Orchestra raionului Ialoveni ,,Porumbița” care vor acompania concertul. Le mulțumesc tuturor pentru că au acceptat invitația și îmi vor fi alături. Vor fi multe surprize, chiar și o lansare de piesă în prima audiție ? Vă aștept pe toată lumea la concert duminică, 11 martie, ora 17.00, la Casa de Cultură Ialoveni. Intrarea este liberă!!!!”, a spus Valentin Butucel pentru Busuioc TV.Autor: Cristina Zalujac

(199)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *