1. Home
  2. Știri
  3. Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

53
0

„Perna mea” – cea mai fresh melodie marca Elena Gheorghe

La două luni de la lansarea primului episod „Lăcrămioara” din seria SuperFriends, Elena Gheorghe vine cu o nouă ediție. „Perna mea” este cea mai fresh piesă din repertoriul artistei. Aceasta a realizat și un videoclip, regizat de Florin Botea. Povestea acestuia constituie o reproducere a filmului american „Dirty Dancing”. Pe filmări avem surpriza unei spectaculoase petreceri în stil american, cu porumb pe grătar și hamburgeri.
Muzica și versurile aparțin lui George Papagheorghe și Marius Dia. Atât natura textului, cât și ritmurile latino conturează o atmosferă perfectă de sărbătoare. Piesa nu izbutește să te țină legat de scaun, dimpotrivă, te tentează să iai atitudine și să te miști cât mai energic.
“Dirty Dancing este filmul cu care am copilărit mulți dintre noi, o poveste de dragoste care a devenit iconică pentru orice generație și mi-am dorit dintotdeauna o petrecere în aer liber, cu prietenii mei, cu tematica acestui film. Eh, “Perna mea” are ritmul și energia interioară care s-au potrivit perfect pe visul meu. Așa că mi-am adunat gașca, am pus grătarele la treabă și băuturile la gheață, am găsit grădina, mi-am adus band-ul și am filmat un super-party care a ținut până dimineață. Am făcut și clip, ne-am și distrat ca nebunii”, spune artista.
Cât despre ciclul de melodii din seria SuperFriends, Elena precizează: „SuperFriends e un serial cu poveştile de dragoste dintre prieteni de o viaţă, o inspiraţie pentru fanii mei pentru idei de super petreceri şi o ocazie de a spune încă o dată, în maniera mea, cât de importante sunt pentru mine relaţiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut şi cu care trec împreună prin viaţă. Cred foarte mult în prietenie şi îmi doresc să nu uităm niciodată cât de esenţiale sunt încrederea şi istoriile pe care le construim împreună cu cei de lângă noi”.
Ascultă și tu piesa cu tentă latino și versuri de iubire, tocmai potrivită pentru sfârșit de sezon estival.
Sursa foto: captură video

(53)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova