1. Home
  2. Știri
  3. PREMIERĂ de la VICTORIA ICHIM despre crâncena realitate: “Blestemați să fie banii, pentru ei trăim ca și dușmanii..” (Video)
PREMIERĂ de la VICTORIA ICHIM despre crâncena  realitate: “Blestemați să fie banii, pentru ei trăim ca și dușmanii..” (Video)

PREMIERĂ de la VICTORIA ICHIM despre crâncena realitate: “Blestemați să fie banii, pentru ei trăim ca și dușmanii..” (Video)

300
0

“Este rea dragostea de bani, nu banul” – aceasta este premiza cântecului “Blestemați să fie banii” – actuala realizare a interpretei Victoria Ichim. Artista a lansat recent o altă piesa de muzică populara prin care și-a cântat gândul, prin versurile care îi aparțin.

Videoclipul este și el desprins din viața reală, acolo unde “veșnicia s-a nascut la sat”. Protagoniștii videoclipului sunt copiii interpretei, în ochii cărora se vizează inocența, iar neputința avuției își spune cuvântul.

Banii ajută pentru a se face posibilă existența omenirii”, însă sufletele sunt de neegalat în fața oricărei bogății. Victoria și-a cultivat gândul și politețea creștină în piesa “Blestemați să fie banii”.

Vă atașăm piesa mai jos spre audiție și vizionare:

Sursa info: YouTube.com

Sursa info: facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(300)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *