1. Home
  2. Știri
  3. PREMIERĂ MUZICALĂ de Sărbătoare | Natan – “Acasă”
PREMIERĂ MUZICALĂ de Sărbătoare | Natan – “Acasă”

PREMIERĂ MUZICALĂ de Sărbătoare | Natan – “Acasă”

178
0

Eugen Doibani alias NATAN, a realizat premiera unei producții muzicale și a unui proaspăt videoclip, intitulat “Acasă”, concomitentă aluzie la bine-cunoscuta expresie “De sărbători toate drumurile duc acasă ! ” .

“Să fie cu Doamne Ajută! Premieră ! Piesă-colind de Crăciun și Odă casei părintești – “Acasă” , pe versurile poetei Radmila Popovici. Piesa a fost produsă cu ajutorul chitării lui  Mihăiță Chiriac și cajonului lui Andrei Ursu și a urechilor dibace ale regizorului de sunet Dab Lado. Imaginile video au fost prinse de colegul  Pavel Bojonka și montate  de Eugen Natan Doibani ” – a scris interpretul pentru fanii virtuali.

Anterior NATAN i-a adus mulțumiri publice, distinsei Radmila Popovici pentru versurile piesei dar și pentru un cadou primit de la aceasta: “Așa cum nu există atât spațiu suficient în vreo emisie directă sau indirectă de a mulțumi talentul doamnei Radmila Popovici, o voi face mereu prin orice mod, dar mai bine prin multele lucrări cu semnătură de înger din continuare. A fost o revedere de suflet în care am primit o carte de versuri ca și o cănuță de apă din care abia aștept să gust , să savurez și să împart impresii prin portative. Tot binele din lume autoarei a celui mai nou text al piesei-colinde “Acasă”! “

Autor: Ascherov Tatiana

(178)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.