1. Home
  2. Știri
  3. Rodica Talmaci și Orchestra Fraților Ștefăneț înzestrează repertoriul muzicii autohtone cu realizări frumoase
Rodica Talmaci și Orchestra Fraților Ștefăneț înzestrează repertoriul muzicii autohtone cu realizări frumoase

Rodica Talmaci și Orchestra Fraților Ștefăneț înzestrează repertoriul muzicii autohtone cu realizări frumoase

617
0

Rodica Talmaci, s-a lansat în muzica autohtonă populară alături de îndrăgita “Orchestră Fluieraș”, condusă de Frații Ștefăneț.

Interpreta basarabeancă, tinde spre cucerirea inimii publiciului prin cele două proaspete realizari, ambele în colaborare cu “Orchestra Fluieraș”, intitulate “M-am pornit la Horă-n sat” și printr-o hora rară “Suntem o soră și-un frate”.

“M-am pornit la horă-n sat” – face parte din categoria pieselor de chef și voie bună, iar publicul a avut doar cuvinte de lauda vizavi de proaspetele realizări.

Rodica este originară din Sîngerei, are 34 de ani și se bucură de o familie frumoasă și de cei doi copii, care la moment îi oferă repausul necesar pentru a se dărui muzicii.

“Am așteptat ceva timp până am avut curajul să mă afirm, căci mi-am tot dorit aceste realizări alături de Orchestra Fraților Ștefăneț, și acum probabil că a sosit timpul perfect pentru a dărui publicului ceea ce iubesc să fac, să împart emoții frumoase, nostalgice, de suflet tuturor celora, care mă vor îndrăgi”. – a mărturisit interpreta pentru Busuioc TV.

Versurile producțiilor aparțin textierei Natalia Mazîlu-Miron, iar muzica este realizată de Eduard Ștefăneț .

Autor: Ascherov Tatiana

(617)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.