1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Romina Spînu a împlinit 28 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul
Romina Spînu a împlinit 28 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul

Romina Spînu a împlinit 28 de ani. Ce surpriză i-a făcut soțul

446
0

Romina Spînu este sărbătorita zilei. Cântăreața împlinește astăzi 28 de ani, ocazie cu care îi urăm „La mulți ani”! Mesajele de felicitare au început a veni încă de la miezul nopții, iar primul a fost din partea soțului: ,, La Mulți Ani frumoși scumpa mea!?
Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!❤”, a scris el pe pagina de facebook.

Nicolae o susține în toate și-i oferă dragoste necondiționată, iar asta o face cea mai fericită femeie, soție și artistă. Nu ne îndoim de faptul că partenerul ei de viață știe cum să o răsfețe, mai ales în cea mai importantă zi din an! ,,Soțul a făcut rezervări pentru o mini vacanță în Berlin. Vom merge la sfârșitul acestei luni, acum am parte de un program mai încărcat…”, ne-a mărturisit Romina. 

,,Cuvintele ar fi de prisos, e suficientă iubirea voastră sinceră! Vă mulțumesc că mă susțineți și îmi ascultați melodiile. Promit să vă bucur și în continuare cu cântece frumoase. În noul an mi-am propus să lansez alături de colegul meu de scenă, Veaceslav Spînu, un album de muzică populară, să călătoresc, să citesc, să trăiesc frumos. Din toată inima și cu tot dragul vă îmbrățisez !!!”, a spus Romina contactată de Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(446)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *