1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Se așteaptă DOUĂ MARI CONCERTE, în toiul sărbătorilor de iarna cu genericul “O poveste de Craciun”
Se așteaptă DOUĂ MARI CONCERTE, în toiul sărbătorilor de iarna cu genericul “O poveste de Craciun”

Se așteaptă DOUĂ MARI CONCERTE, în toiul sărbătorilor de iarna cu genericul “O poveste de Craciun”

247
0

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, televizunea Busuioc TV, plusează la admosfera magică încă două mari concerte, sub denumirea “O poveste de Crăciun”. Datorită faptului că televiziunea Busuioc TV, este clasată ca fiind primul post muzical autohton, de fiecare dată,  în pragul unor sărbători, se alătură cu spectacole frumoase, îndeosebi pentru toți iubitorii de muzică folclorică cât și a muzicii ușoare.

Însă ca evenimentul să fie unul memorabil, televiziunea v-a aduce pe scenă pe lângă cotații artisti ai plaiului natal și îndrăgiți artiști de peste granița de la Prut.

La data de 14 decembrie, orele 18:00 și 15 decembrie orele 19:00 la Palatul Național “Nicolae Sulac” , se v-a desfășura în prima etapă, concertul care vizează muzica populară, unde în recital v-a urca pe scenă îndrăgitul artist din România, Nicu Paleru, alături de talentata și frumoasa interpretă a Republicii Moldova, Adriana Ochișanu,  și tot din România interpretele Paula Pașca, Victorița Lăcătușu și Gabriela Comăneci . Artiștii fiind acompaniați de “Ansamblul de Muzică și Dansuri Populare Fluieraș”, condusă sub iscusința Fraților Ștefăneț.

Pentru seara de 15 decembrie, muzica ușoară v-a viza în cadrul concertului, cu aleași identic considerent, ca pe lângă cotații artiști autohtoni să avem prezenți și artiști cu nume celebre din România precum: Luminița Anghel, Cătălin Crișan și Gabriel Dorobanțu. Biletele le puteți achiziționa de la Casele Palatului Național cât și de pe iticket.md.  Se garantează buna dispoziție !

 

 

 

Autor: Ascherov Tatiana

 

 

(247)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.