1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Și interpreții de la noi au trecut prin experiența grea a unui divorț!
Și interpreții de la noi au trecut prin experiența grea a unui divorț!

Și interpreții de la noi au trecut prin experiența grea a unui divorț!

1.01K
0
În ultimul timp tot mai multe cupluri ajung să se despartă. Chiar și după ani buni de relație, unele ajung în pragul divorțului. Potrivit Biroului Național de Statistică numărul lor este în ascensiune. Anul trecut s-au înregistrat peste 25.000 de căsătorii și peste 11.000 de divorțuri.
Și după cum știm că în viață nimeni nu e scutit de insucces, și unele dintre vedetele noastre au trecut prin 1, sau chiar 2 divorțuri.
 
1. Natalia Proca
Interpreta a pus capăt mariajului după 14 ani de căsnicie.
“Atunci când nu mai merge punem punct și mergem mai departe pentru că viața continuă, fiecare trebuie să-și trăiască viața…” , spunea Natalia Proca într-un interviu pentru Busuioc TV. Acum cântăreața este singură, dar fericirea este un lucru nelipsit din casa ei, pentru că de asta au grijă cele două fete.
 
2. Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros
După 17 ani de căsnicie petrecuți împreună, Adriana Ochișanu și Cornel Botgros au divorțat. Cei doi au un băiat în vârstă de 17 ani, Cristi, care a ales să stea cu tatăl. Anul acesta interpreta s-a recăsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu, și au îmreună o fetiță de câteva luni, iar Corneliu Botgros se pare că este încă în căutare.
 
3. Victoria Lungu
A divorțat cu aproximativ 17 ani în urmă, atunci când fiica ei Valeria avea doar 7 ani. Interpreta și-a asumat de una singură atât rolul de mamă, cât și cel de tată. Chiar dacă dragostea i-a trecut de mai multe ori pragul, Victoria Lungu nu s-a recăsătorit.
 
4. Tany Vander
A fost căsătorită timp de doi ani cu Nichita Iarmolenco. Blonda lui Dan Bălan a fost cam discretă la capitolul acesta și nu a oferit mai multe detalii despre motivul separării. În prezent ea este într-o relație cu afaceristul Vasile Lungo.
 
5. Doina Sulac
S-a căsătorit când avea 16 ani cu vioristul Ion Cipilencu. Tot atunci ea a rămas însărcinată, iar când fiica ei avea doar 9 luni, a divorțat. A crescut-o pe Nicoleta singură cu mama ei. În 2015 ea s-a recăsătorit.
 
6. Valentin Uzun
Și solistul trupei Tharmis a trecut prin perioada grea a unui divorț. A fost căsătorit cu Ana Cernicova timp de 5 ani și au împreună o fetiță Amelia. Cu câteva luni în urmă, interpretul și-a refăcut viața alături de Nadejda, despre care se spune că este medic stomatolog. Cei doi sunt în așteptarea unui bebeluș.
 
7. Georgeta Voinovan
Nu este secret faptul că interpreta Georgeta Voinovan a trecut prin două divorțuri. Cel mai mare motiv de mandrie și bucurie pentru ea sunt cei șase copii pe care i-a crescut de una singură.
 
8. Irina Bivol
A divorțat când avea 27 de ani. Cântăreața are o fiică pe nume Cătălina care i-a dăruit și un nepoțel. Acum artista este fericită alături de cei dragi și alături de iubitul ei.
 
9.Adrian Ursu
În 2009 Adrian Ursu s-a căsătorit cu Doina Cernavca, iar la scurt timp au divorțat. În prezent, interpretul este căsătorit cu modelul Irina Negară și au împreună o fetiță pe nume Andreea – Maria.
 
10. Valentina Cojocaru
Interpreta de muzică populară a divorțat atunci când avea 40 de ani. De atunci nu a mai fost căsătorită, iar în prezent fericirea ei sunt copiii și nepoții.
Autor : Cristina Zalujac

(1013)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.