1. Home
  2. Știri
  3. Spectacolul aniversar “Firicel de Busuioc” a creat atmosfera de extaz | Vezi cine sunt deținătorii trofeelor ! FOTO

Spectacolul aniversar “Firicel de Busuioc” a creat atmosfera de extaz | Vezi cine sunt deținătorii trofeelor ! FOTO

255
0

Aniversarea televiziunii Busuioc TV, marcată prin cele două mari și tradiționale spectacole “Firicel de Busuioc” 2019, organizate cu exactitate de un deceniu, au învăluit sala Palatului Național “Nicolae Sulac” într-o admosfera de vis !

Seara de 22 februarie curentă, a întreținut voia bună sub prestația marilor artiști autohtoni, cât și a invitaților speciali din recital! Prezentatorii evenimentului Ady Carp și Lenuța Gheorghiță, au încins atmosfera evenimentului, alături de iscusința Orchestrei “Fluieraș” condusă de Frații Ștefăneț!

Conducerea televiziunii, a decernat în seara muzicii populare nu unul, ci două trofee drept răsplată prestațiilor artistice lui Igor Cuciuc și Lenuței Gheorghiță !


Ediția de muzică ușoară, a serii de 23 februarie, și-a spus și aceasta cuvântul celor 10 ani de activitate, prin intermediul moderatorilor Doinița Gherman, Ady Carp și acompaniamentul live a celor de la Festiv Band, condus de Costi Burlacu !

Fară de egal a fost și acest spectacol, publicul încurajând cu ropote de aplauze nesfârșite, desfășurarea prestațiilor scenice. Momentul culminant al serii fiind, deasemenea, decernarea trofelului, care s-a transformat pentru înca odată în dublă decernare către Doinița Gherman și Anatol Mîrzenco !

Gazdele concetrului, au solicitat răspicat “BIS”, la prestația artiștilor !

An de an, Busuioc TV, promite să păstreze tradiția și să transmită un amalgam de emoții neuitate telespectatorilor !

Autor: Ascherov Tatiana

(255)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.