1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Stela Botez și-a încredințat creația pe mâinile talentatului DJ Fox Banger și uite ce a ieșit! VIDEO
Stela Botez și-a încredințat creația pe mâinile talentatului  DJ Fox Banger și uite ce a ieșit! VIDEO

Stela Botez și-a încredințat creația pe mâinile talentatului DJ Fox Banger și uite ce a ieșit! VIDEO

72
0

Stela Botez aduce împreună cu Andrei Vulpe alias Fox Banger, o nouă haină piesei ,,Bun îi vinul cel bălan”, lansată acum un an. Remixul beneficiază și de un videoclip filmat pe meleagurile noastre mioritice. 

Stela spune că versiunea recent creată vine ca un cadou pentru publicul tânăr, care ascultă muzică dance cu elemente de folclor.

,,Îmi place muzica dance cu elemente de muzică tradițională și ascult colajele de remix-uri ale diferitor DJ. Nu consider o crimă să pui folclorul pe ritmuri moderne, or, doar printr-un remix realizat cu gust se poate păstra muzica neamului nostru în rândul tinerilor care nu ascultă folclor autentic. Personal, am mulți prieteni care ascultă dance cu elemente de folclor, însă muzica populară, nu. Și îmi dau foarte bine seama că nișa publicului de tineri poate fi atrasă prin piese pe gustul lor. Mereu mi-am dorit să stilizez cântecele mele populare, cântecele din repertoriul meu. Din dorința de a place tinerilor, i-am propus lui Andrei Vulpe, pe nume scenic Fox Banger, să remixeze piesa Bun îi vinul cel bălan, iar el a fost deschis spre colaborare și iată că reușim să aducem în dar remix-ul piesei cu videoclip. Sperăm să placă publicului.”, scrie Stela Botez pe blogul personal.

Autor: Cristina Zalujac

(72)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.