1. Home
  2. Știri
  3. Surpriză de Dragobete! Mihaela Tabură a lansat un duet muzical alături de un interpret din România (Video)
Surpriză de Dragobete! Mihaela Tabură a lansat un duet muzical alături de un interpret din România (Video)

Surpriză de Dragobete! Mihaela Tabură a lansat un duet muzical alături de un interpret din România (Video)

658
0

Interpreta Mihaela Tabură muncește cu spor, iar roadele acesteia sunt vizibile! Tânăra moldoveanca a lansat o producție muzicală intitulată “Mândra mea de peste Prut” în colaborare cu interpretul Laurențiu Marian.

Mihaeala este activa în mediul online și surpinde frumos cu fiecare producție adusă către public. Colaborarea prezentului duet se datorează Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț, manager Carmen Elena Nastasă.

Videoclipul a fost realizat în comuna Piatra Șoimului, Județul Neamț, iar textul aparține lui Mihai Pascar din România, fiind cel care semnează și versurile mai multor artiști precum Nicu Mâță, Viorica Lupu ș.a

“V-am tot spus zilele acestea că de Dragobete, vom sărbători altfel și iată, că ne-am ținut de cuvânt. Prietenia noastră s-a clădit în timp, dar astăzi, mai mult ca oricând o consolidam prin noul videoclip al piesei “Mândra mea de peste Prut”. Nu am fi reușit să aducem acest proiect la un stadiu atât de frumos, dacă sprijinul d-nei Carmen Elena Nastasă nu ar fi fost prezent, prin Centrul de Cultură si Arte “Carmen Saeculare” Neamț și îi mulțumim încă o dată pentru toată strădania dânsei de a ne fi alături. Am încercat ca în “Mândra mea de peste Prut” să ne depășim limitele și să încercăm și roluri de actori, lucru care sperăm să ne fi ieșit și să vă placă dumneavoastră, publicul nostru drag. De asemenea, aducem mulțumiri întregii echipe pentru munca depusă, respectiv Maria Hibovski pentru regie și lui Andrei Ceobanu pentru parte videografică. Așteptăm cu nerăbdare și emoție mesajele și reacțiile dvs, la vizionarea proiectului “Mândra mea de peste Prut”. Cu drag, pentru dumneavoastră, Mihaela Tabură și Laurențiu Marian” – s-a comunicat despre lansarea produsului muzical.

Sursă info: YouTube.com

Sursă info: FaceBook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(658)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *