1. Home
  2. Știri
  3. Tatiana Heghea a lansat o piesă de dragoste “Dulce lăcrimioară” (VIDEO)
Tatiana Heghea a lansat o piesă de dragoste “Dulce lăcrimioară” (VIDEO)

Tatiana Heghea a lansat o piesă de dragoste “Dulce lăcrimioară” (VIDEO)

421
0

“Dulce lăcrimioară” este povestea și parfumul dragostei din piesa lansată de către interpreta Tatiana Heghea.

Versurile piesei sunt semnate de către Alexandru Lozanciuc, iar interpretarea Tatianei conferă viață acestui minunat mărgăritar, aidoma unei legende referitoare la aceasta floare: “O poveste spune că lăcrămioara din pădure s-a îndrăgostit de privighetoarea care cânta atât de frumos în copacul lângă care înflorise. Aceasta era foarte sfioasă şi nu îndrăznea să ridice capul spre privighetoare şi să-şi mărturisească dragostea. Într-o zi, privighetoarea n-a mai venit în pădure să cânte. Tristă, lăcrămioara n-a mai înflorit până în luna mai, când s-au auzit din nou triluri de privighetoare.”

Materia video o prezintă pe Tatiana gingașă și suavă, asemeni unui clinchet de rouă dimineața – în a sa mireasma. Artista reușește totodată să reînvie dragostea și în sezonul estival, chiar și în lipsa prezenței reale a parfumului de lacrămioară, fiind ocupată de prezența spirituală.

Se aprinde focul și patosul iubirii prin intermediul interpretarii, fiind nelipsite: gingășia, reîntoarcerea la fericire, puritatea și norocul.

Urmăriți producția muzicală a Tatianei Heghea – “Dulce lăcrimioară”.

Sursă info: facebook.com

Sursă info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(421)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *