1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Tatiana Heghea își sărbătorește FERICIREA “La mulți ani Regina mamei”
Tatiana Heghea își sărbătorește FERICIREA “La mulți ani Regina mamei”

Tatiana Heghea își sărbătorește FERICIREA “La mulți ani Regina mamei”

141
0

Interpreta Tatiana Heghea, este o solistă și o mămică împlinită ! Însă luna ianuarie aduce o fericire aparte an de an! Raluca, este primul suflet ce a înzestrat cu 3 ani în urmă fericirea absolută în familia Heghea .

Artista și-a cântat fericirea de mamă, unei lumi întregi, prin piesa “Pui de om”, dedicată celor doi copii ai săi, unde protagoniștii au fost chiar bucuriile familiei, Arthur-Elisey și Raluca, cea care este omagiată la 13 ianuarie curent.

Tatiana și-a expus cu ardoare emoțiile și întreaga poveste superb de neobișnuită, în fața întregului public virtual în ceea ce îsi priveste fiica:

La mulți ani, Regina mamei ! Acum 3 ani, erau deja peste 41 de săptămâni în așteptarea ta. Ne pregăteam să mergem să urăm oamenii dragi, ne gândeam cum să o facem frumos și extrem de original. Respectiv, la ora 18 eram programată la salon, să îmi împrospătez culoarea părului și să îl aranjez frumos. Fiind în scaunul meșterului care mă făcea frumoasă, deja realizând ultimele manevre de frumusețe, am simțit niște înțepături pe care le primeam ca de obicei, cu un soi de zâmbet , așa cum primesc orice pe lumea asta mai ciudat și mai nou….Și acum țin minte (meșterița):
– Tanea, cronometrează te rog, astea-s contracții de naștere, fii serioasă, eu știu ! Am cronometrat, deja erau contracții plăcute din 4 în 4 minute!
Am urcat la volan și între timp am sunat medicul : Viorelia Grosu !
A zis să abandonez mașina și urgent să chem ambulanța. Respectiv la ora 22:20, te-am cunoscut, erai …. ochiii ăia negri care m-au privit holbat și în liniște, m-au cucerit din prima secundă, pe care nu o voi uita niciodată! Acea privire ! Am tresărit de emoție și inima bătea cu un ritm alert!
Respectiv, tu ai fost cea mai frumoasă urare în Ajun de Sfîntul Vasile pentru oamenii dragi și cel mai important …. Pentru noi, parinții tăi!
Te iubim până la Doamne-Doamne și înapoi ! ” – a fost mesajul interpretei.

Tatiana a publicat pe rețelele de socializare, imagini alături de fiica sa, pozând cu un tipar al perfecțiunii desăvârșit, adevarate Regine, mama-fiică !

Busuioc TV – transmite gânduri bune, încununate de o copilarie însorită și fericită !

Autor: Ascherov Tatiana

(141)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.