1. Home
  2. Știri
  3. Tradiționalul Concert “Firicel de Busuioc” 2019 găzduiește cei mai îndrăgiți artiști
Tradiționalul Concert   “Firicel de Busuioc” 2019 găzduiește cei mai îndrăgiți artiști

Tradiționalul Concert “Firicel de Busuioc” 2019 găzduiește cei mai îndrăgiți artiști

415
0

An de an, Busuioc TV, păstrează tradiția Concertului Aniversar, “Firicel de Busuioc”, ajunsă în prezent la cea de-a zecea ediție, ce v-a fi moderată de artiștii autohtoni Ady Carp, Lenuța Gheorghiță și Doinița Gherman.

Luna februarie a noului an, în data de 22 și 23, v-a găzdui în incinta Casei Palatului Național “Nicolae Sulac”, concertele tradiționale, repartizate în seara muzicii populare, respectiv seara ediției de muzică ușoară.

Data de 22 februarie, v-a găzdui o admosferă de vis, pentru toți iubitorii muzicii populare, scena fiind găzduită de către cei mai îndrăgiți artiști autohtoni, acompaniați de iscusința dibace a Orchestrei Fluieraș, condusă de Frații Stefăneț.

Recitalul serii v-a fi marcat de evoluția îndrăgitei artiste de peste Prut, Mioara Velicu, dar și de artista plaiului natal Olga Ciolacu și de Ansamblul Etnofolcloric Plaieșii și Nicolae Gribincea!

Seara Muzicii Ușoare v-a consacra prestația artiștilor din categoria rafinamentului, caracteristic celor mai sonore nume din industria muzicii, cu timbre melodioase, fără de egal.

Mult îndrăgita Mirabela Dauer, v-a reveni din România, pentru a oferi cele mai calde emoții întregului public basarabean, recitalul serii fiind acompaniat și de prestația Anișoarei Puica și a lui Anatol Mîrzenco !

Cele doua spectacole sunt o adevarată sărbătoare a cântecului, iar decernarea trofeului “Firicel de Busuioc ” v-a fi înmânat și în acest an, sub vizorul publicului, devenind tradiționalul etalon al concertului, marca Busuioc.

Busuioc TV, garantează buna dispoziție publicului, precum a fost prezentă an de an în cadrul spectacolelor organizate! Biletele le puteți achiziționa de la Casele Palatului Național sau le găsiti pe iticket.md.

Autor: Ascherov Tatiana

(415)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.