1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Valentina Cojocaru își încheie activitatea artistică, după 55 de ani de carieră!
Valentina Cojocaru își încheie activitatea artistică, după 55 de ani de carieră!

Valentina Cojocaru își încheie activitatea artistică, după 55 de ani de carieră!

419
0

Legenda vie a muzicii populare – Valentina Cojocaru a împlinit 70 de ani. Artista a sărbătorit alături de copii, nepoți și de oameni cu care o leagă prietenii de peste patruzeci de ani.
,,Am ales să petrec o zi frumoasă alături de oamenii dragi mie. Dragostea lor necondiționată m-a motivat întotdeauna să fiu mai puternică, mai setoasă de viață. Sincer vă mărturisesc că nu m-am gândit să ajung până la această vârstă… “, a spus Valentina Cojocaru contactată de Busuioc TV.

În cei 55 de ani de carieră, interpreta a făcut parte din diferite colective artistice precum: Orchestra de muzică populară „Folclor” , ,,Lăutarii”, ,,Mugurel”. S-a bucurat de turnee atât în țară, cât și peste hotarele ei: Olanda, Austria, Danemarca, Cuba, Filipine, Franța, Grecia, Etiopia ș.a. Are un palmares ce cuprinde peste două sute de melodii de joc, doine, de petrecere.
Valentina Cojocaru afirmă că marile bucurii le-a trăit pe scenă, pentru ea rămân amintiri de neprețuit, însă acum a sosit momentul pentru a se desprinde de scenă, ne-a mărturisit ea.

Autor: Cristina Zalujac

(419)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *