1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. Vezi cine i-a pus bețe în roate Karizmei pentru a-și oficializa relația!
Vezi cine i-a pus bețe în roate Karizmei pentru a-și  oficializa relația!

Vezi cine i-a pus bețe în roate Karizmei pentru a-și oficializa relația!

174
0

Interpreta Karizma alături de jurnalistul Ion Ghimpu au pășit într-o nouă etapă a vieții și anume au devenit oficial soț și soție.

Ieri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, cuplul care sunt în așteptarea unui bebeluș, au reușit să-și unească sufletele, iar martorul evenimentului a fost nimeni alta decât fiica Daria!


”Astazi, 1 iunie 2021, in sfarsit ne-am oficializat relatia! Desi Covid 19 ne-a pus multe bețe in roate, am reușit!🤩 De un an și ceva aveam un altfel de scenariu, dar Dumnezeu a zâmbit, și a decis anume așa să fie! Și îi mulțumim mult! Am mers în 3…+1 🙂 Daria ne-a fost și fotograf și martor ❤️ Așadar, de astăzi oficial suntem soț și soție! Yuhuuu 🥰 Love you Ion Ghimpu!”, a declarat artista pe intagram.

Amintim că interpreta a emigrat alături de fiica și actualul soț Ion, în America. Imaginile pe care le publică aceasta, redau plăcerea și împlinirea de care au parte. De asemenea, acolo se află și prietena ei, Cristina Croitoru care a nu a putut să nu lase un mesaj de felicitare: ”Fiți fericiți, scumpii noștri! Love you”.

Le urăm casă de piatră tinerilor însurăței și naștere ușoară Karizmei!

Sursă info: instagram.com

Sursă info: google.com

Autor: Țîgîrlaș Tatiana

(174)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *