1. Home
  2. Știri
  3. Victoria Lungu va interpreta în cadrul Concertului “Parada Noutăților Muzicale” 2019 – piesa”Copilarie unde esti?”
Victoria Lungu va interpreta în cadrul Concertului “Parada Noutăților Muzicale” 2019 – piesa”Copilarie unde esti?”

Victoria Lungu va interpreta în cadrul Concertului “Parada Noutăților Muzicale” 2019 – piesa”Copilarie unde esti?”

327
0

Victoria Lungu a lansat în luna noiembrie curent, o nouă piesă ce descrie trecerea în goană a anilor lăsând cea mai frumoasă poveste a vieții ca fiind doar poveste. Copilaria! O piesă emoționantă, ce vizează dragostea unui parinte față de copilul său drag și fața de amintirea copilariei ce este irepetabilă.

Când anii trec, redeschizi cufarul poveștilor sufletești, unde viata e cea mai dulce și fară de griji. Asta exprimă cu exactitate, noua piesă a interpretei, intitulată “Copilarie unde esti?”. Artista a realizat un videoclip în care a ilustrat mai multe povești din ipostazele copilariei, iar micii actori ai videoclipului au fost copiii colegilor săi de breaslă, care au degajat un aer angelic, iar protagonista principală a fost Valerie Lungu.

Urmăriți realizarea accesând link-ul de mai jos:

Pentru că toamna se numară roadele celor muncitori, Busuioc TV orgânizand a X|- a ediție a Spectacolului devenit tradițional “Parada Noutăților Muzicale”, ediție de muzică ușoară, oferă publicului prilejul de a audia în premieră aceasta recentă creație a Victoriei Lungu.

În data de 14 noiembrie în incinta Palatului Național “Nicolae Sulac”, publicul va fi delectat cu cele mai noi realizări muzicale ale artiștilor autohtoni.

Autor: Ascherov Tatiana

(327)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.