1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. VIDEO I ”Lasă-mă cu ea”, noul produs muzical lansat de către Oleg Spînu!
VIDEO I ”Lasă-mă cu ea”, noul produs muzical lansat de către Oleg Spînu!

VIDEO I ”Lasă-mă cu ea”, noul produs muzical lansat de către Oleg Spînu!

250
0

Oleg Spînu a lansat un nou produs muzical! ”Lasă-mă cu ea” a stârnit un val de emoții.

Versurile sunt semnate de către Radmila Popovici-Paraschiv, iar muzica de către Eugen Doibani (Natan).

”În fiecare notă a acestei piese se ascunde o poveste emoționantă despre iubire și regrete. “Ne supărăm, ne împăcăm sau nu știm ce-i cu noi / Și regretăm apoi, că timpul nu se-ntoarce-napoi… Ce nebuni frumoși eram noi doi!” Versurile captivante ne poartă prin drumurile unei relații intense, unde fiecare răsărit și apus de sentimente este intens resimțit.

Prerefrenul aduce în prim-plan întrebări esențiale despre dragoste și credință: “Însă dragostea / N-ar putea să stea / Lângă cei care nu cred în ea… / Las-o, dar, să ardă în inima mea!” Așa că lasăm iubirea să ne umple sufletul cu fiecare acord.

Refrenul devine un strigăt sincer de a trăi intensitatea iubirii: “Lasă-mă să simt ca ea, / Lasă-mă să plâng cu ea, / Lasă-mă să-i șterg lacrima, / Dacă pleci, voi trăi pentru ea…” Fiecare vers transmite dorința de a trăi și de a muri alături de iubirea ce a ales să rămână în inima noastră.

Și cum să nu recunoaștem adevărul dureros din strofa a doua: “Bine a spus cine a spus… Nu mă-ntreba de ce / Drumul e orb, timpul e mut și totu-i o pacoste… / Fără dragoste nimic nu e!” Într-adevăr, fiecare sentiment profund și fiecare cădere ne arată că dragostea este tot ce contează.

Prerefrenul revine, reafirmând hotărârea noastră de a păstra flacăra vie: “Știu că n-ar putea / Nimeni să mi-o ia… / Nicio clipă nu voi regreta, / C-a ales să ardă în inima mea!”

Așadar, ascultă cu inima deschisă și simte fiecare cuvânt din această piesă, pentru că povestea noastră de iubire continuă să ardă mai puternic decât orice altceva. Împărtășește cu noi emoțiile tale în comentarii! ”, plin de inspirație a fost chiar autorul melodiei, Eugen Doibani (Natan).

Vizionați chiar aici videoclipul:

(250)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *