1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. VIDEO / Olga Ciolacu: ,,Toată energia mea am pus-o pe altarul scenei, nu regret nimic!"
VIDEO / Olga Ciolacu: ,,Toată energia mea am pus-o pe altarul scenei, nu regret nimic!"

VIDEO / Olga Ciolacu: ,,Toată energia mea am pus-o pe altarul scenei, nu regret nimic!"

66
0

,,Îmi pun sufletul în palmă atunci când vin în fața publicului”, spune Olga Ciolacu despre fiecare prestație pe care o are. Anul acesta interpreta face 42 de ani de activitate, iar cu această ocazie a lansat și un videoclip intitulat ,,Ce este viața”, produs filmat peste Prut. Materialul video a fost prezentat pe pagina de Facebook a Olgăi Ciolacu. 

Fanii au reacționat imediat și i-au adresat cântăreței doar cuvinte de laudă.

,, Tot mai des ne întrebăm CE ESTE VIAȚA și care este rostul venirii și trecerii noastre prin lume… Astăzi vin cu un cadou pentru fanii mei: postez unul din videoclipurile filmate în luna august de soțul meu, Valentin, în Bucovina. MUZICA ȘI TEXT GIGI RĂDULESCU DIN CONSTANȚA. Vizionare plăcută!”

OLGA CIOLACU – MĂ ÎNTREB CE-I VIAȚA

Orice zi de naștere ne duce cu gândul la trecerea ireversibilă a timpului. Tot mai des ne întrebăm CE ESTE VIAȚA? și care este rostul venirii și trecerii noastre prin lume…Peste două săptămâni va fi ziua mea de naștere și astazi anticipez cu un cadou pentru fanii mei: postez unul din video-clipurile filmate în luna august de soțul meu, Valentin, în Bucovina. MUZICA ȘI TEXT GIGI RĂDULESCU DIN CONSTANȚA.. Mulțumiri Casei Baciu din Câmpulung Moldovenesc, Pojorita pentru locația SUPERBĂ a platoului de filmare. Vizionare plăcută !

Опубликовано Olga Ciolacu Official 26 сентября 2017 г.

Autor: Cristina Zalujac

(66)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *