1. Home
  2. Știri
  3. INTERNAȚIONAL
  4. VIDEOCLIP NOU: Lidia Buble – Sub apă | Urmărește-l
VIDEOCLIP NOU: Lidia Buble – Sub apă | Urmărește-l

VIDEOCLIP NOU: Lidia Buble – Sub apă | Urmărește-l

115
0

Lidia Buble mult așteptatul videoclip ,,Sub apă”, reușid și de această dată să spargă toate tiparele prin originalitatea producției. Cântăreața și-a propus și de această dată să transmită un mesaj puternic prin versurile piesei pline de emoție. ,,Sub apă” ilustrează povestea tristă a unui cuplu, mai cu seamă cum poate duce dragostea la un adevărat război între parteneri. 

Răzvan Simion, iubitul ei, joacă rolul de partener în clip. Pentru acest produs Lidia a colaborat cu aceeași echipă cu care a lucrat pentru piesele ,,Cămașa”și ,,Sărut mâna, mamă”.
,,Sub apa este o piesa ce incepe, incet incet, sa inchida cercul pe care am inceput sa-l ‘desenez’, impreuna cu echipa mea, inca de anul trecut, de la ‘Camasa’. Fiecare cantec vorbeste, intr-o mare masura, si despre mine, iar ‘Sub Apa’ este locul in care, pot spune ca, imi gasesc refugiul. Sunt absolut convinsa ca toti cei ce asculta piesa si au o relatie de dragoste, isi cauta momente si locuri, unde sa fie doar ei cu gandurile lor. Eu am ales varianta “SUB APA”! Ceea ce veti vedea in videoclipul si piesa lansate, se datoreaza unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag si careia ii sunt profund recunoscatoare, pentru rezultatul superb!”, a spus Lidia Buble pentru a1.ro

Autor: Cristina Zalujac

(115)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.