1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Zdob și Zdub, Loredana și Ligalize celebrează dansul, prietenia și muzica, în piesa simbolică ,,Balkana Mama”
Zdob și Zdub, Loredana și Ligalize celebrează dansul, prietenia și muzica, în piesa simbolică ,,Balkana Mama”

Zdob și Zdub, Loredana și Ligalize celebrează dansul, prietenia și muzica, în piesa simbolică ,,Balkana Mama”

87
0

Băieții de la Zdob și Zdub, Loredana și rapperul rus Ligalize, s-au unit într-un proiect inedit. Artiștii au lansat videoclipul ,,Balkana Mama”, care este de fapt versiunea în limba rusă a piesei ,,La cârciuma de la drum”.
Clipul a fost filmat în București sub regia lui Ionuț Trandafir și este deja cunoscut în Rusia, Bulgaria, Ucraina, și Romania.
Noua piesă va avea și o variantă în limba engleză și va intra pe noul album ,,ZSZ”, care va fi lansat în luna martie a anului curent.

”Pe parcursul anilor, am fost purtători ai spiritului balcanic. Această muzică e populară peste tot. Vrem să răspândim ritmurile balcanice și mai departe. Noi, Zdob și Zdub, am venit cu ideea de a face acest proiect internațional cu Loredana – diva României, artistă care simte extraordinar folclorul. L-am invitat pe rapperul rus Ligalize, un prieten vechi, care e deschis pentru experimente muzicale. Piesa Balkana Mama are la bază melodia tradițională a lui Gabi Luncă „La Cârciuma de la drum”. Dar, eu am scris un text în limba rusă despre spiritul balcanic, cu mesaj de prietenie, voie bună și dans”, a spus Roman Iagupov despre noua compoziție pe pagina de facebook.

,,Am acceptat această colaborare, fiindca e cu multă nebunie pozitivă. Stilurile, aparent, incompatibile pînă la urmă crează efect bombă! Sunt fan al Zdubilor de mulți ani. Iar, cunoscând-o pe Loredana pe platoul de filmare, am fost cucerit de carisma sa cu adevărat regească. Cea mai bună rețetă pentru un clip bun e dispoziția și veselia din platoul de filmare. Sper că acest feeling o să ajungă și la spectatori!”, a adăugat Ligalize.

Autor: Cristina Zalujac

(87)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *