1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Ziua de ieri a fost plină pentru Nelly Ciobanu. Cântăreața a avut parte de o dublă sărbătoare
Ziua de ieri a fost plină pentru Nelly Ciobanu. Cântăreața a avut parte de o dublă sărbătoare

Ziua de ieri a fost plină pentru Nelly Ciobanu. Cântăreața a avut parte de o dublă sărbătoare

69
0

Nelly Ciobanu este fără doar și poate una dintre cele mai iubite artiste de la noi. A început să-și clădească o carieră în muzică atunci când avea 19 ani. Talentul, vocea superbă și ambiția, au fost câțiva din factorii care i-a asigurat succesul și a adus-o aproape de inimile noastre.

Ieri a fost veselie mare în familia ei. Interpreta a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani, iar părinții ei au împlinit 50 de ani de la căsătorie. 

,,Toamna aceasta îmi aduce atîta farmec și împliniri.Se zice că, orice dorință îți pui de ziua ta, se îndeplinește. 28 octombrie – este și ziua cînd părinții mei s- au căsătorit, ca ani mai tîrziu să mă aduca pe lume, pe mine. Sunt de foarte mult timp împreuna.
Au trecut prin toate, dar au știut că nimic nu este mai important decît focul iubirii conceput de Dumnezeu în inima lor, care tot mai arde și pînă în prezent. 50 de Ani, e Nunta lor de Aur!!! Nu – mi doresc decît să-i am sănătoși și împliți sufletește, cît mai mult alături de noi, cei cinci copii ai lor. Felicitări scumpii mei!!! Astazi vin cu recunoștința în fața Voastră și Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ati dat. Pentru educatie, pentru curaj, pentru sfaturile pe care mi li-ati dat la timp, pentru ceea ce sunt astazi și pentru omenia pe care o port și pînă astăzi în sufletul meu. Abia atunci cînd ajungi să fii părinte și tu, înțelegi altfel lucrurile. Vă iubesc atît de mult!!!!
La Mulți, Mulți Ani și voua scumpii mei părinți!!!”, a fost mesajul postat de cântăreața pe o rețea de socializare.

Foto: unimedia.info

Autor: Cristina Zalujac

(69)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.