1. Home
  2. Știri
  3. MuzCafe te face vedetă peste noapte! Participă la cel mai spectaculos concurs de karaoke
MuzCafe te face vedetă peste noapte! Participă la cel mai spectaculos concurs de karaoke

MuzCafe te face vedetă peste noapte! Participă la cel mai spectaculos concurs de karaoke

48
0


MuzCafe te face vedetă peste noapte! Participă la cel mai spectaculos concurs de karaoke

Ultima lună de vară aduce în vizorul pasionaților de muzică cel mai tare show de karaoke. Începând de joi, 4 august și până sâmbătă, 10 septembrie, echipa de la MuzCafe te provoacă să participi la cel de-al VIII-lea sezon al Campionatului de Karaoke.
Ai fost până acum rezervat în privința propriilor capacități sau emoțiile ți-au reprimat dorința de afirmare? Acum e momentul să dai uitării vechile obsesii. Fie că fredonezi melodii în timp ce conduci, faci duș sau ești la o petrecere cu prietenii, acest eveniment este pentru tine. Ai șansa să te reinventezi și să dai startul unui nou început. Gașca de la MuzCafe te face vedetă peste noapte! Tot de ce trebuie să realizezi este să te înscrii prealabil, contactând numărul de telefon: 069-650-097, să expediezi un sms la același număr de telefon, indicând numele, prenumele și data preselecției la care preferi să fii inclus sau să accesezi pagina www.facebook.com/muzCafe. Tururile preliminare sunt organizate în fiecare zi de joi și duminică, ora 19:00 în incinta localurilor MuzCafe, amplasate pe str. Albisoara 44, si str. Sarmizegetusa 18/5.
Atât cele 10 tururi preliminare, 2 semifinale, cât și marea finală vor fi jurizate de profesioniști și persoane abilitate din domeniu. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit surprize și premii substanțiale, capabile să te motiveze încât să fii cel mai bun.
Premiul I: 25.000 Lei;
Premiul II: o călătorie la Roma pentru două persoane;
Premiul III: un abonament la fitness nelimitat, valabil 12 luni;
Premiul IV: un sejur la pensiune pentru două persoane;
Premiul V: un gift card în valoare de 450 lei, valabil în localul MuzCafe.

Toți finaliștii vor dispune de 20 de vouchere de reducere a câte 10% la un centru de fitness din capitală + 1 ședință gratuită și 20 de vouchere de reducere a câte un meniu de vis la un Kebab din Chișinău.
Fie că vei fi participant sau spectator, MuzCafe îți garantează seri cum nu a mai văzut Chișinăul. Buna dispoziție și atmosfera selectă se vor simți la ele acasă. Echipa de la Busuioc TV va fi pe fază și va surprinde cele mai picante momente. Păstrează postul neschimbat pentru a afla cele mai proaspete detalii!

(48)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova