1. Home
  2. Știri
  3. NICO
NICO

NICO

32
0

Nico a lansat un nou featuring. Ascultă piesa pe simţire

Nico lansează un nou single, „Cine oare?”, în colaborare cu Cosy. Interpreta a mai scos în 2016 două compoziţii, „În locul tău”, cu peste 3,8 milioane de vizualizări, iar acum două luni piesa „Sa-mi dai motive”.
Melodia este însoţită şi de un videoclip capabil să întregească tabloul versurilor interpretate. De calitatea şi regia acestuia s-a ocupat Richard Stan. Compoziţia este ritmată, mixată cu beaturi hip hop, care la sigur va prinde rapid pe radiouri şi posturi TV.
„Sunt încântată de această colaborare, sper ca rezultatul să fie cel pe care ni l-am dorit amândoi şi anume să ajungă un hit în topurile românesti. Am lucrat la acest single cu plăcere şi sper să vă încânte de la prima ascultare“, susţine Nico.
Piesa de dragoste este produsă de către DOMG, adică Dorian Oswin şi Mihai Gruia. Muzica şi textul sunt compuse de Cosy, cu numele său real Cosmin Octavian Cosmescu şi DOMG. Până la etapa actuală Cosy şi-a înscris în palmares piese ca „O să-mi meargă strună”, „Pasageri”, „Pe cine iubeşti tu”, precum şi colaborări cu K-Milla, Maryem, Alan & Kepa.
Sursa foto: Cat Music

(32)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova