1. Home
  2. Știri
  3. Andra & Fly Project
Andra & Fly Project

Andra & Fly Project

49
0

Piesă nouă: Fly Project feat. Andra – Butterfly

Faimoşii băieţi de la Fly Project şi inegalabila Andra şi-au unit forţele şi au muncit împreună la conceptul unei noi producţii. Piesa se numeşte “Butterfly”, iar videoclipul acesteia deja rulează în mediul online.
Piesa a prins viaţă în studioul celor de la Fly Project. Tot ei sunt şi compozitorii celei mai proaspete piese lansată de Andra, “Why”, care a stabilit un număr de 25 de milioane de vizualizări.
“Sper să vă placă noul single Fly Project feat. Andra “Butterfly”! E o piesa sensibilă cu un mesaj frumos despre dragoste”, a precizat Andra. “Este cea mai tare colaborare a anului. Suntem siguri că se va ridica la aşteptările publicului”, au adăugat băieţii de la Fly Project. Aceştia au mai precizat că piesa era pregătită de ceva timp, însă erau în căutarea vocii feminine potrivite.
Personajul principal este interpretat de către actorul care s-a filmat pentru serialul “Twilight”, Edi Gatheghi. Acesta joacă rolul de iubit alături de Adriana Marinescu, cu care formează un cuplu şi în viaţa reală.
Precizăm că în două ore de la lansarea, videoclipul a adunat un număr de 18 mii de vizualizări.
Sursa foto: captură video

(49)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova