1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Muntenegru a prins culoare cu Surorile Osoianu!
Muntenegru a prins culoare cu Surorile Osoianu!

Muntenegru a prins culoare cu Surorile Osoianu!

98
0

Dacă pe scenă întotdeauna sunt prezente în formula de cinci, atunci când vine vorba de vacanțe, rar când le putem vedea așa. Pentru că, spun ele, e mai greu să găsim timp liber toate odată! Și după cum vara nu e vară fără odihnă, surorile Iulia, Valentina și Romela au căutat destinația potrivită, și-au făcut bagajele, și au plecat într-o escapadă în Muntenegru, țara despre care se spune că munții sunt întunecați, iar apele albastre.

“Am ales împreună destinația. Nu am mai fost în Muntenegru și am dorit să vizităm ceva nou. Ne-a plăcut foarte mult, am avut o vacanţă activă cu impresii din cele mai frumoase.
Ne-am scăldat in Laguna Albastră, am făcut o excursie în Golful Kotor, am mers cu vaporul și ne-am bronzat pe plajele mării Adriatice. Am rămas impresionate de frumusețile orașului Budva, de oamenii primitori… Mereu ne vom întoarce cu drag!”, au spus Surorile Osoianu pentru Busuioc TV!

Întrebate dacă mai planifică să meargă undeva vara aceasta, interpretele au răspuns : “dorim foarte mult să ajungem pe insula Creta”.

Autor : Cristina Zalujac

(98)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.