1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. VIDEO| IGOR CUCIUC ne prezintă cel mai nou videoclip “ E ziua mea”
VIDEO| IGOR CUCIUC ne prezintă cel mai nou videoclip “ E ziua mea”

VIDEO| IGOR CUCIUC ne prezintă cel mai nou videoclip “ E ziua mea”

334
0

Proaspăt întors din vacanță, Igor Cuciuc a scos videoclipul piesei “E ziua mea”. Melodia a fost lansată acum o lună, iar la cererea fanilor, artistul a filmat pentru ea și un produs video. Prin el, interpretul a reușit să transmită cum nu se putea mai bine atmosfera de sărbătoare, îndemnându-te să faci din ziua ta de naștere o petrecere bogată în zâmbete, veselie și voie bună.

Filmările videoclipului au avut loc în suburbia orașului și au durat de dimineață până seara. La muzica și textul piesei a lucrat Olga Jechiu, iar la aranjament Sergiu Cabătut.

“Am filmat un videoclip la melodia “E ziua mea” la cererea fanilor mei. Am filmat cu o echipă superbă video Viorel Marcu și echipa lui. Dansatorii au fost la înălțime instruiți de coregraful Vitalie Ciobanu. După lansarea noului produs fanii mă sună și mă felicită că le place și așteaptă alte cântece marca Igor Cuciuc. Eu mă bucur și promit că vin în curând cu alte melodii vesele pentru fanii mei de la Busuioc TV. Vă iubesc!”, a spus artistul.

Autor: Cristina Zalujac

 

(334)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.