1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. A început Turneul – Igor Cuciuc cucerește CANADA chiar ACUM !
A început Turneul – Igor Cuciuc cucerește CANADA chiar ACUM !

A început Turneul – Igor Cuciuc cucerește CANADA chiar ACUM !

323
0


Igor Cuciuc, “cumătrul tututor moldovenilor”, și totodată unul dintre cei mai consacrați deținători de șlagăre, cucerește Canada, chiar acum !

Artistul a declarat pentru Busuioc TV cu ceva timp în urmă că în agenda lui este planificat turneul din cel mai mare oraș din provincia Canadiana, acum însă avem noi detalii direct din Montreal:

“Igor Cuciuc cucerește Canada! Acum suntem în centrul Montrealului, iar maestrul se plimbă și prinde la puteri pentru spectacolul de sâmbătă, cea mai așteptată seara de la noi! ” – mesajul s-a făcut public în mediul virtual de către “Academia Educativă din Montreal”

Artistul a avut parte și de o instigație, împărtășind faptul că a fost provocat să fie aruncat în râul înghețat”, drept procedură SPA, făcându-se amuzament pe seama refuzului prompt venit din partea artistului :

” Nu a îndrăznit! Pur și simplu! Și l-am provocat…Am vrut să-l arunc în râu, dar, cred, după spectacol. Dacă sincer, Igor CUCIUC își păstrează vocea pentru toate spectacolele din Canada. Ăsta a fost unicul motiv pentru care nu a beneficiat de splendoarea serviciilor de la POLAR. Îi respectăm alegerea, bineînțeles. Până sâmbătă, prieteni, la spectacolul din Montreal! Va fi o adevarata sarbatoare cu o mare doza de veselie.Vă iubim! ” – a fost mesajul gazdei de la Clubul Ursilor Polari (Hotel Spa)

Autor: Ascherov Tatiana

(323)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.