1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Cornelia Ștefăneț se menține în concomitență cu expresia “Omul cât trăiește învață” !
Cornelia Ștefăneț se menține în concomitență cu expresia “Omul cât trăiește învață” !

Cornelia Ștefăneț se menține în concomitență cu expresia “Omul cât trăiește învață” !

138
0

Frumoasa interpretă autohtonă, Cornelia Ștefăneț, este printre cele mai active soliste la capitolul imagine publică, postări virtuale cât și sfaturi despre viața de artist, în pararel cu viața de scenă, concerte, evenimente, cât și viața familială.

Interpreta a destăinuit cum își menține echilibrul între rutina cotidiană, cât și coloana vertebrală de artist: “Omul cât trăiește, învață! Astfel îmi spuneau părinții, bunicii, dascălii mei! Aceste cuvinte pot să zic că stau la temelia experiențelor mele, a schimbărilor mele, a încercărilor muzicale, a formării mele ca și personalitate! Nu încetați să vă descoperiți, să vă redescoperiți… Este atât de minunat să fii în permanentă căutare a profunzimii sufletului tău, a talentului, a individualității! Este extraordinar sentimentul de a fi stăpân pe fiecare succes/eșec al tău și să mergi înainte indiferent de situații, circumstanțe, bârfe și greutăți! – a fost mesajul din mediul virtual

Publicul a apreciat și aprobat exclamarea interpretei, prin sute de aprecieri cât și mesaje de admirație față de Cornelia.

Autor: Ascherov Tatiana

(138)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.