1. Home
  2. Știri
  3. Adriana Ochișanu
Adriana Ochișanu

Adriana Ochișanu

95
0

Adriana Ochișanu: ,,Cu siguranță micuța mea se va naște cu microfonul în mînă”

Adriana Ochișanu este posesoarea unei voci inconfundabile și cea care știe să facă ca toate inimile să palpiteze la auzul notelor muzicale fredonate cu mare măiestrie.
A fost cea mai fericită femeie atunci când a aflat marea veste, că va deveni mămică de fetiță. Acum, fiind în așteptarea micuței, interpreta ne-a mărturisit în exclusivitate că se simte o norocoasă, întrucât are o sarcină ușoară, fără probleme care îi permite să își continuie activitatea în același ritm.
,,Sarcina decurge foarte bine. Am același mod de viață foarte activ și cum am cîntat așa și cînt mai depart. Deși unele femei se confruntă cu toxicoză sau cu alte probleme, eu chiar sunt o norocoasă, căci nu am avut de-a face cu așa ceva. Nu am nici o poftă, cum am mîncat așa și mănînc doar că la început eram cam sensibilă la mirosuri. ”, a menționat Adriana Ochișanu.
Interpreta este ferm convinsă că copilul nu va fi un impediment pentru a-și face mai departe meseria cu brio.
,,Copilul este centrul universului, așa că pe lângă copil vor trece și celelalte lucruri. Deși sunt o fire care nu preferă să stea locului, cred că dacă va fi nevoie în unele situații voi lua micuța cu mine. La cât de activă sunt în această perioadă, cu siguranță se va naște cu microfonul în mîină”, a spus cîntăreața.
Adriana Ochișanu ne-a mărturisit că la moment lucrează împreună cu Orchestra ,,Fluieraș la câteva melodii de muzică populară. Una dintre melodiile pe care urmează să le imprime până la sărbătorile de iarnă, este dedicată viitoarei sale fetițe.
Menționăm că la sfârșitul acestei veri, Adriana Ochișanu și Sergiu Zmeu au devenit oficial soț și soție.

(95)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova