1. Home
  2. Știri
  3. Andreea Bănică
Andreea Bănică

Andreea Bănică

87
0

În această dimineaţă, Andreea Banică a devenit mamică pentru a doua oară!
Aştepta cu nerăbdare momentul când îşi va strânge băieţelul în braţe, după cum a postat pe blogul personal: ”Deja număr orele și sunt nerăbdătoare să vină bebe pe lume, pentru că pe interior nu-mi dă pace. Abia aștept să îmi cunosc puiuțul, să îl țin în brațe”. În această dimineaţă minunea s-a produs, Andreea Bănică a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.
Contactat de Busuioc TV, soţul ei Lucian Mitrea ne-a dezvăluit: ”Baieţelul s-a născut în această dimineaţă prin cezariană. Are 2,9 kg şi 48 de cm lungime şi e perfect sănătos, manâncă, e frumuşel. Atât el, cât şi Andreea se simt foarte bine. N-am avut curaj să asist la naştere dar m- am uitat de câteva ori pe geam…Când l-am văzut prima dată a fost un moment emoţionant şi frumos ”.
Cântareaţa a născut cu o zi înainte să fie programată, la fel s-a întâmplat şi cu Sofia. ” Încă de aseară, de când Andreea vroia să se culce, a început să o doară burta în partea de jos… Eu am adormit înaintea ei, dar pe la 4 dimineaţa am simţit-o că se frământă şi m-a trezit, mi-a zis că o doare burta din ce în ce mai tare şi că ar fi bine să mergem la spital. Atunci i-am sunat repede pe parinţii mei şi au venit să ramână cu Sofia. După şcoală va veni şi ea să-şi cunoască frăţiorul.”, a spus soţul ei.
Andreea şi Lucian încă se mai gândesc la numele băieţelului : ” Ne-am gândit la 2 nume pentru el dar încă nu am luat o decizie. Andreea le vrea pe amândouă, eu vreau doar unul dintre ele dar cred că astăzi o să luăm o decizie ”.

Amintim că Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cei doi mai au împreună o fată de 7 ani, pe nume Sofia.

Sursa foto: (pagina oficială de facebook Andreea Bănică)

(87)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova