1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Ady Carp invitat să cânte în Portugalia pentru conaționalii noștri!

Ady Carp invitat să cânte în Portugalia pentru conaționalii noștri!

36
0

În timp ce unii artiști își fac bagajele pentru vacanța ce aduce cu ea odihna mult așteptată, Ady Carp va îmbina utilul cu plăcutul în această vară! Interpretul a plecat cu soția în Lisabona pentru două săptămâni, unde va susține câteva recitaluri, dar și va ajunge neapărat la Ocean.


E a treia oară când este oaspete pentru moldovenii stabiliți în Portugalia și mereu se bucură de o atenție deosebită din partea lor!

“ Merg cu mare drag de fiecare dată când sunt invitat și mă bucur că pot să le cânt celor plecați peste hotare! Vreau să se simtă spiritual mai aproape de țară, de tradiții și de cei dragi, chiar dacă distanța îi desparte!”, susține el.

 

Și dacă majoritatea artiștilor își iau câte două, trei vacanțe vara asta, pe Ady Carp îl vom găsi mai mult în studiou! Asta pentru că pregătește un spectacol ce va avea loc în data de 12 decembrie, la Palatul Național, cu ocazia împlinirii celor 15 ani de activitate. În cadrul concertului vor evolua mai mulți interpreți cu care Ady a colaborat. Surprizele serii vor fi Anastasia Lazariuc și Iulia Ruțcaia.

Autor : Cristina Zalujac

(36)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.