1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Tu știi ce destinații de vacanță au ales vedetele noastre?
Tu știi ce destinații de vacanță au ales vedetele noastre?

Tu știi ce destinații de vacanță au ales vedetele noastre?

36
0

Odată ce s-a dat startul sezonului estival începe și goana după o destinație perfectă de vacanță! Alegerea ei, de multe ori poate fi o adevărată dilemă. De aceea, pentru a te inspira puțin, noi îți propunem să vezi unde au hotărât să meargă în această vară vedetele noastre!

Pasha Parfeni

Se spune că destinațiile alese pentru luna de miere rămân neuitate pentru totdeauna. Cuplul proaspăt căsătorit, Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru a ales să-și petreacă luna de miere pe tărâmul italian.

Adrian Ursu

După ce a fost în Thailanda împreună cu soția sa, unde a filmat videoclipul piesei “Boabe de cafea”, cântărețul a plecat să se relaxeze în Spania.

Liliana Prado

Familia Prado a ales în această vară să descopere frumusețile orașului Napoli. Dacă planifici și tu să mergi acolo, trebuie să-ți faci o listă cu tot ce se poate de vizitat, dat fiind faptul că este considerat unul dintre cel mai atractiv oraș european.

Igor Cuciuc

Nici familia Cuciuc nu a rămas fără vacanță! Artistul a mers la mare, în Turcia. Acolo a sărbătorit și ziua de naștere a fiicei Andreea!

Ady Carp

Cântărețul a plecat împreună cu soția în capitala Portugaliei, Lisabona. Acolo se va odihni, dar și va munci pentru că are de susținut câteva spectacole pentru moldovenii aflați departe de casă.

Marcel și Cornelia Ștefăneț

Marcel și Cornelia Ștefăneț au ales o destinație cu nisipuri albe și imagini de poveste. Este vorba de Marabella, Spania, unde au plecat împreună cu o gașcă de prieteni pentru două săptămâni.

Lenuța Gheorghiță

Interpreta a dorit să prindă bronzul în această vară pe litoralul din Turcia. Va merge împreună cu soțul și cu cei doi copii, iar pentru toamnă planifică o escapadă la munte.

Dianna Rotaru

Cântăreața de muzică ușoară a fost în Grecia, pe Insula Santorini împreuna cu iubitul ei, Ilia Tataru. Tot acolo și-a sărbătorit ziua de naștere.

Autor : Cristina Zalujac

(36)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.