1. Home
  2. Știri
  3. Akcent & Reea – Rain
Akcent & Reea – Rain

Akcent & Reea – Rain

39
0

Akcent a lansat un nou videoclip. De această dată a colaborat cu Reea, o tânără artistă descoperită de către Adrian Sina. Versurile piesei au fost scrise chiar de cei doi, iar videoclipul a fost filmat la malul mării şi conţine influenţe orientale.
Cei doi nu sunt la prima colaborare, ei au mai colaborat la alte două piese de pe ultimul album Akcent, ”Love The Show”. Este vorba despre melodiile ”Phou Phou” și ”Boca Linda”.
Despre piesă, Reea declară: „Piesa asta este o declaraţie de dragoste, o tatonare între doi îndrăgostiţi. Este un joc al pasiunii în care fata misterioasa îl atrage ca un magnet în mrejele ei, băiatul fiind nesigur de ceea ce simte ea. Cadrul misterios, piesajele superbe din videoclip întregesc perfect povestea melodiei. Ea fuge, el o cauta iar într-un final se regăsesc. Sunt fericită să fac parte din familia Akcent şi să il am ca mentor pe Adrian, mereu l-am apreciat si am simţit că avem multe în comun pe plan muzical. A existat acea chimie între noi, el a avut încredere în mine ca artist, în ceea ce compun şi iată că am ajuns sa colaborăm, ceea ce este o onoare şi o bucurie pentru mine.
Sper din suflet sa va placa piesa si sa dansati pe ritmurile ei toata vara si nu numai.”

(39)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova