1. Home
  2. Știri
  3. Mariana Mihăilă

Mariana Mihăilă

46
0

Mariana Mihăilă a adus pe lume un băiețel

Momente unice pentru Mariana Mihăilă, aceasta a dat viață unui băiețel. Nașterea s-a produs prin cezariană, duminică, 7 august, la o clinică privată din Chișinău. Anunțul a fost făcut chiar de proaspăta mămică pe un site de socializare. Anterior artista a preferat să nu mediatizeze subiectul sarcinii și a evitat orice întrebare venită la această temă.
„Minunea s-a produs! Doamne Dumnezeule îți mulțumesc din tot sufletul că astăzi, 7 august 2016, într-o zi sfântă de duminică am devenit mămică! Nu am cuvinte să descriu fericirea din inima mea și cu lacrimi în ochi îi spun bun venit în viața mea scumpului meu băiețel. Adincă plecăciune și profundă recunoștință medicilor pentru profesionalism si răbdare. Aducerea pe lume a unui copilaș e cel mai responsabil și cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodata. Nu am cuvinte să descriu ce am simțit și ce simt acum. Mi se pare încă un vis!”, a menționat interpreta.
Precizăm că după șase ani de relație, Mariana Mihăilă și Vitalie Cojocaru și-au unit destinele în toamna lui 2015, iar 2016 este anul care le completează familia.
Echipa Busuioc TV îi urează sincere felicitări. Să-i fie sănătos puiul și să aibă parte de o viață colorată în cele mai deosebite nuanțe.

(46)