1. Home
  2. Știri
  3. Anastasia Casian s-a lansat în industria muzicală| Și-a pansat de-a lungul vieții rănile, iar prima sa piesa se numește “Toate duc spre bine-n viață” (VIDEO)
Anastasia Casian s-a lansat în industria muzicală| Și-a pansat de-a lungul vieții rănile, iar prima sa piesa se numește “Toate duc spre bine-n viață” (VIDEO)

Anastasia Casian s-a lansat în industria muzicală| Și-a pansat de-a lungul vieții rănile, iar prima sa piesa se numește “Toate duc spre bine-n viață” (VIDEO)

816
0

Anastasia Casian a lansat prima sa piesă, iar cariera muzicală, dă startul cu producția intitulată “Toate duc spre bine-n viață”, alături de Orchestra Rapsozii Moldovei.

În prezent Anastasia își îmbină această pasiunea în cadrul Liceului Republian de Muzică “Ciprian Porumbescu” ca fiind profesoară al instrumentului cobza, și totodată s-a alăturat pentru o carieră în televiziune, Primului Post Muzical Autohton din Republica Moldova\Busuioc TV.

Este originară din Republica Moldova, raionul Ungheni, Todirești și are 26 de ani, iar cu două decenii în urmă, interpreta pe micile scene ale locului de baștină, piesa care a luat viață prin dragostea dar și neajunsurile întrebătoare sufletești, ce au fost așezate în foaie, de către mama acestei. Melodia pe care o interpreta pe atunci purta denumirea “Eu adesea o întrebam pe mama mea”.

“Eu adesea o întrebam pe mama mea\ de ce mamă, ochii tăi sunt triști\ Tu privirea îți ascundeai\ Lacrimile îți ștergeai\Și la pieptul tău tu mă strângeai\ de micuță multe te întrebam,\multe lucruri nu le înțelegeam\ te întrebam de ce n-am tată\ dacă va veni vreodată\ și dacă ai fost tu vinovată” – astfel sunau versurile scrise de către ființa care i-a oferit viața, iar ea le interpreta pe când avea 6 ani.

“Toate duce spre bine-n viață este o producție despre credința în Creatorul Omenirii și Cusurul Universului. Principala sursa de inspirație a interpretei a fost și este în prim plan – cel mai important personaj al vieții ei “MAMA”, cuvântul acesteia alimentându-i speranțele pentru propriile succese și totodată aclamând că “resuscitarea” către seninul sufletului izvorăște doar dintr-o inimă bună, care reușește să depășească obstacolele vieții.

Vă invităm să urmăriți piesa “Toate duc spre bine-n viață” în colaborare cu Orchestra Rapsozii Moldovei:

Versurile sunt semnate de către Anastasia în colaborare cu Vasile Burlacu, muzica este semnată de către interpretă, iar aranjamentul orchestral îi aparține lui Vitalie Dorin și mixaj-ul lui Ion Condrea.

Sursa info: Busuioc TV

Sursa info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(816)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.