1. Home
  2. Știri
  3. S-a lansat piesa “Simplu” dar extrem de complexă| Valen Tine și-a marcat debutul OFICIAL în lumea muzicii (Video)
S-a lansat piesa “Simplu” dar  extrem de complexă| Valen Tine și-a marcat debutul OFICIAL în lumea muzicii (Video)

S-a lansat piesa “Simplu” dar extrem de complexă| Valen Tine și-a marcat debutul OFICIAL în lumea muzicii (Video)

771
0

Valen Tine și-a înfăptuit debutul muzical cu piesa ce poartă denumirea “Simplu”, rezultată din studiourile “Ice Production”, această piesă vizând consumatorii muzicii de suflet.

Romantismul este reacția adversă a clasicismului, însa piesa “Simplu” reînvie clasicul, romanticul și totodată cuprinde viața unei inimi arzătoare, scrisă de condeiul fericirii.

Simplitatea este desprinsă din emblema modestiei și a personalității interpretului, astfel s-a înfăptuit piesa lui Valen Tine ce cuprinde complexitatea sufletelor.

“Produsul “Simplu”, este creat special pentru consumatorii de muzică romantică, cu elemente de adolescență cântată de tânărul interpret Valen Tine. Deși produsul audio era pregătit pentru ascultători de la începutul verii, materialul final cu o haină video iată că este adus pe posturile TV dar și pe posturile de radio, plus rețelele de socializare și platformele specializate la începutul lunii august. Acest produs, poarta denumirea ,,Simplu” și este o caracteristică a celui care cântă această melodie, interpretul Valen Tine, un nume nou pe piața muzicală creat de Casa de Producție muzicală “Ice Production”!” – s-a dezvaluit pentru Busuioc TV.

Vă invităm să audiați și să vizionați prima piesă a tânărului Valen Tine – “Simplu”:

Melodia și aranjamentul muzical sunt semnate de către Paul Gamurari, versurile îi aparțin lui Ady Carp, iar de regie și imagine video s-a ocupat “SV Studio”. Produs final s-a realizat în studioul “Ice Production”.

Sursa info: Busuioc TV

Sursa info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(771)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.