1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Aromă de tradițional: Vedetele poartă cu mândrie și acasă IE (FOTO)
Aromă de tradițional: Vedetele poartă cu mândrie și acasă IE (FOTO)

Aromă de tradițional: Vedetele poartă cu mândrie și acasă IE (FOTO)

155
0

Datorită virusului declanșat la nivel mondial activitățile artistice s-au “blocat”. Perioada precară a anului 2020 își lasă amprenta considerabil asupra omenirii și a tot ceea ce ne înconjoară.

Vedetele care și-au pus sufletul pe altarul artei nu se eschivează să se dedice acesteia chiar și de acasă. Zilnic, în mediul online circula diferite provocări ale artistelor\artiștilor autohtoni cu scopul de a-și îndulci această perioadă de absență din vizorul publicului.

Cornelia Ștefăneț și-a provocat colegii de breaslă să-și îmbrace portul popular și să savureze ACASĂ o cafea: “Mi-am pus o ie frumoasă, mi-am luat preferații mei bujori și am savurat o cafea cu aromă de tradițional.

Provocările lansate în această perioadă au fost transmise la mai mulți artiști din industria muzicală – toate acestea fiind diferite, însă scopul fiind același, de a promova frumosul chiar și de acasă.

Vă prezentăm câteva dintre pozele postate de artistele care-și exprimă neîmplitulul dor de cântec și oameni veseli alături:

NATALIA PROCA
LENUȚA GHEORGHIȚĂ
VICTORIA LUNGU
NĂTĂLIȚA MUNTEANU
MIHAELA TABURĂ
CRISTINA CEAUȘ și MARIANA COLȚA
ANA DABIJA

LARISA SPRÎNCEAN și DOINIȚA BABÎRĂ

Acesta nu este toată arhiva provocarilor, însă cu sigurață în cel mai scurt timp ne vom admira interpreții dragi sufletului îndeaproape.

Sursa foto\info: facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(155)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *