1. Home
  2. Știri
  3. NAT TAN a lansat piesa “ZERO” – o suită de trăiri cu caracter de poem (AUDIO)
NAT TAN a lansat piesa “ZERO” – o suită de trăiri cu caracter de poem (AUDIO)

NAT TAN a lansat piesa “ZERO” – o suită de trăiri cu caracter de poem (AUDIO)

272
0

Eugen Doibani ( NAT TAN) a lansat o nouă piesă în palmaresul său pe versurile poetei și textierei Radmila Popovici Paraschiv, laconica denumire a producției fiind simplă -“ZERO”.

Artistul a expus tumultumul de emoții succint, doar prin ZERO descriere, făcând trimitere la amplul ZERO-u al piesei cu caracter de poem al iubirii.

Miracolul începe de la “ZERO” iar piesa prezentată unește imposibilul cu posibil, matematica cu gramatica și sfârșitul cu începutul, totul fiind posibil când dorința curge prin vene, iar dragostea și frumosul pune stăpânire pe fiecare trăire.

“E melodia care trebuia să conțină obligatoriu un cuvânt din două silabe. Mii de cuvinte (cantabile!) formate din două silabe s-ar fi găsit, dacă nu sărea în față un invizibil și infinit 0 (zero) de la care să încep. L-am sucit și răsucit (nu ca pe un cuțit în rană), ci ca pe un cuvânt care să confere sens momentului, stării, primăverii, dar și melodiei, și golului care are partea lui bună, pentru că poate fi umplut.” – a menționat autoarea textului, Radmila Popovici Paraschiv.

Ascultă mai jos complexul “ZERO”-ului semnat de către Natan Music Prodaction:

Sursa info: facebook.com

Sursa info: youtube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(272)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.