1. Home
  2. Știri
  3. EVENIMENTE
  4. ”Azi e ziua mamei mele”. La mulți ani, Maria Ciobanu!
”Azi e ziua  mamei mele”. La mulți ani, Maria Ciobanu!

”Azi e ziua mamei mele”. La mulți ani, Maria Ciobanu!

246
0

La data de 3 septembrie, interpreta Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua de naștere.

Cu această ocazie, feciorul ei,  Ionuț Dolănescu, a realizat o frumoasă producție muzicală – ”Visul mamei”, de pe albumul aniversar 40 de ani de cântec.

Astăzi, la data de 8 septembrie, este organizat un frumos concert aniversar cu artiști de valoare: Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu ,surpriza serii fiind fata lor Ioana-Maria Dolănescu, dar și alți artiști precum: Alin Oprea, Ștefania Narenji, Nicolae Voiculeț și nu în ultimul rând Axinte(Vacanța Mare).

Interpreta Maria Ciobanu, supranumită ”Ciocârlia muzicii populare românești”, are în repertoriul său peste 600 de piese înregistrate pe discuri. În cei peste 60 de ani de carieră muzicală, cântecele sale au devenit șlagăre de neuitat.

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva , Camelia Filip și feciorul Ionuţ Dolănescu care este fiul regretatului Ion Dolănescu. Ea este bunica a 6 nepoței.

Întreaga echipă Busuioc TV îi dorește un sincer la mulți ani și multă sănătate! Îi suntem recunoscători pentru melodiile sale duioase și ne bucurăm că suntem înzestrați cu oportunitatea de a ne delecta cu muzică de calitate din vastul său repertoriu!

La mulți ani, distinsă Doamna!

Sursă info: facebook.com

Sursă foto: google.com

Sursă video: youtube.com

Autor: Țîgîrlaș Tatiana

(246)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *