1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. Colaborarea Televiziunii Busuioc TV cu interpreta Corina Tintiuc a dat roade frumoase!
Colaborarea Televiziunii Busuioc TV cu interpreta Corina Tintiuc a dat roade frumoase!

Colaborarea Televiziunii Busuioc TV cu interpreta Corina Tintiuc a dat roade frumoase!

836
0

Corina Tintiuc este o interpretă din nordul Moldovei, și anume din satul Ocnița. De mic copil a cochetat cu muzica, astfel, a urmat această cale frumoasă și deloc ușoară. Având darul de a transmite tot ce e frumos, aceasta a devenit profesoară de muzică în satul său natal iar ulterior  a predat și elevilor din orașul Ocnița.

Ori de câte ori a avut ocazia, Corina a cântat cu mult drag pentru lumea toată, recompensă pentru aceasta fiind admirația și susținuținerea din partea publicului său. A simțit căldura și aprecierea din partea admiratorilor săi, de aceea, a continuat să progreseze în domeniul muzical.

Astăzi, cu mare drag de oameni, de public și de plai, interpreta vine cu o nouă melodie, intitulată: ”Îmi pasă”. Versurile îi aparțin Radmilei Popovici-Paraschiv, iar compozitorul acestei minunate melodii, este nimeni altul decât talentatul Oleg Baraliuc.

”Vreau sa cânt ceea ce simt. Prin intermediul acestei melodii, vreau să transmit tuturor că trebuie să ne iubim unul pe altul. Trebuie să apreciem fiecare clipă. Trebuie să savurăm viața. Trebuie să ne cinstim limba și neamul. Cât vom iubi, vom mai trăi.” – spune interpreta Corina Tintiuc.

Vă invităm cu mare drag să audiați și să vizionați rezultatul final pregătit de echipa de Televiziune Busuioc TV și interpreta Corina Tintiuc!

Sursă info: arhiva personală

Sursă info: youtube.com

Autor: Țîgîrlaș Tatiana

(836)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.