1. Home
  2. Știri
  3. Carla's Dreams
Carla's Dreams

Carla's Dreams

38
0

Carla’s Dreams a câştigat cele mai multe premii la gala Media Music Awards

Băieţii de la Carla’s Dreams au fost în centrul atenţiei la Media Music Awards, organizat la Sibiu în această săptămână. Trupa şi-a revendicat cele mai multe trofee, 7 din 18. Premiile acestora au fost la următoarele categorii: Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul „Te rog “, Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip, Premiul Media Forest, Hitul iernii și premiul Best Youtube pentru piesa „Sub pielea mea”.

Gala premiilor Media Music Awards s-a desfăşurat în faţa unui public impresionant de 40.000 de oameni, iar pe scenă au evoluat peste 30 de cei mai în vogă artişti ai momentului. Media Music Awards este singurul eveniment din România care acordă trofee pe baza difuzărilor radio şi TV.
Printre premianţi se mai regăsesc următorii interpreţi: Andra, Smiley, Cabron, Vescan şi Florin Ristei, Deep Central, What’s Up şi Mihail.
La această ediţie organizatorii au anunţat că se vor acorda în exclusivitate, post eveniment, alte două premii: Best Look şi Best Show MMA 2016, venite din partea fanilor.
Iată prestaţia băieţilor:
Sursa foto: https://www.facebook.com/MediaMusicAwards

(38)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova