1. Home
  2. Știri
  3. INTERNAȚIONAL
  4. Cel mai mare regret al Ionelei Prodan: „Atât de dor îmi era să spun tată cuiva”
Cel mai mare regret al Ionelei Prodan: „Atât de dor îmi era să spun tată cuiva”

Cel mai mare regret al Ionelei Prodan: „Atât de dor îmi era să spun tată cuiva”

99
0

Ionela Prodan s-a stins din viață la 70 de ani după o luptă grea cu cancerul pancreatic, iar în ultimele zile au ieșit la iveală amănunte mai puțin știute despre viața ei.
Puțini știau, de exemplu, că Ionela Prodan nu și-a cunoscut niciodată tatăl, aceasta fiind marea durere a vieții ei. Tatăl artistei a murit îmtr-un accident cu puțin timp înainte de venirea ei pe lume. ”Da, tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi frați, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu șapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească”, declara Ionela Prodan pentru Taifasuri.ro.

Ea a mai spus că a avut o copilărie dificilă din cauza tragediei din familie. ”Am fost obișnuită să cresc cu greutățile, însă era dureros când pe ceilalți copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă. Una dintre dorințele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toți frații împreună, iar acum locuiesc în aceeași curte cu mine și cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele.”

”Eu n-am spus tata. Atât de dor îmi era să spun tată cuiva″, a mai declarat Ionela intr-un alt interviu.

Sursa : unica.ro

(99)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.