1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Gabriel Nebunu a atins majoratul! Așa a fost la petrecerea de aniversare

Gabriel Nebunu a atins majoratul! Așa a fost la petrecerea de aniversare

1.84K
0

Gabriel Nebunu este unul dintre cei mai iubiți tineri interpreți de muzică populară de la noi. Astăzi, cântărețul intră în rândul adulților. Și, deoarece s-a născut în seara zilei de 19 aprilie, aproape de ora 12 noaptea, Gabriel a ales să dea petrecerea de aniversare ieri.
Astfel, rude, colegi, prieteni, oameni de cultură, s-au adunat într-un local din capitală, săsărbătorească acest evenimenmt important din viața lui, dar și să servească un pahar cu șampanie împreună cu interpretul, pentru că e major și are voie!

De 18 ani, în familia lor e dublă sărbătoare. Gabriel și mama lui pe nume Svetlana, sunt născuți în aceeași zi. Între ei fiind o diferență de douăzeci și șapte de ani.


Seara a fost una cu adevărat specială pentru Gabriel. Cu lacrimi în ochi ne-a mărturisit că a fost cea mai frumoasă zi de naștere din viața lui.
,,A fost o seară specială pentru mine. Cea mai frumoasă zi de naștere… Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor care au fost alături de mine. Mulțumesc pentru urări, mesaje, flori, cadouri, lacrimi de fericire… Îmi doresc sănătate, melodii frumoase cu care să vă cuceresc și mai mult, inspirație și putere de a crea lucruri minunate. Cel mai mare vis al meu este să am un concert solo, să cânt în fața a zeci de mii de oameni și să reușeasc să promovez cu dragoste și mândrie folclorul nostru!”, a spus Gabriel Nebunu pentru Busuioc TV.

 

Autor: Cristina Zalujac

(1841)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.