1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Constantin Moscovici la 35 de ani de carieră: ,,Nu mi-e rușine să zic, încă învăț să cânt la nai"
Constantin Moscovici la 35 de ani de carieră: ,,Nu mi-e rușine să zic, încă învăț să cânt la nai"

Constantin Moscovici la 35 de ani de carieră: ,,Nu mi-e rușine să zic, încă învăț să cânt la nai"

36
0

Interpretul și compozitorul Constantin Moscovici împlinește anul acesta 35 de ani de activitate artistică. Cu toate acestea, visul lui din copilărie nu era să devină celebru și să cânte pe cele mai renumite scene: ,,Toată lumea întreba cine voi fi când voi crește mare, iar eu cu mândrețe le răspundeam – vreau să mă fac ginecolog. Îmi plăcea cum sună acest cuvânt, nici nu înțelegeam ce înseamnă profesia dată… Vasile Covali a fost cel care mi-a descoperit talentul și care m-a ghidat la începutul carierei”, a spus Constantin Moscovici invitat în cadrul emisiunii Vedete fără secrete cu Doinița Gherman.

,,Chiar dacă am făcut 35 de ani de carieră, pentru mine încă e un început de cale. Nu mi-e rușine să zic, încă învăț să cânt la nai. De fiecare dată descoper ceva nou, instrumentul acesta mai are niște taine care se cer aflate!”, a mai precizat el.

Artistul susține că succesul acumulat de-a lungul timpului este meritul părinților și soției, care i-au fost stâlp de sprijin și încredere în toate momentele. 

Autor: Cristina Zalujac

(36)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.